Η Μαρία εξαγρίωσε τους κριτές όμως αποχώρησε η Εμμανουέλα που ήταν φαβορί (video)

Must Read

Η Μαρία Μιχαλοπούλου εξαγρίωσε κριτές και παίκτριες στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM καθώς έκανε του κεφαλιού της και αδίκησε τα υπόλοιπα κορίτσια.

H Άννα Χατζή «χτύπησε» την Μαρία στην χθεσινή δοκιμασία, δίνοντας της το disavantage να ετοιμαστεί για την φωτογράφιση χωρίς την βοήθεια των make up artists. Η Μαρία που ήταν ο πιο «αδύναμος κρίκος» στο μακιγιάζ καθώς δεν γνωρίζει να βάφεται, ζήτησε να την φρεσκάρουν οι  επαγγελματίες πριν κάνει την δοκιμασία της, εξαγριώνοντας έτσι τους κριτές και τις συμπαίκτριες της καθώς ήταν μεγάλη αδικία για τους κανόνες του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά, η Μαρία αν και άκουσε τα «χίλια μύρια», κατάφερε να πάρει στα χέρια της την φωτογραφία και να παραμείνει στο παιχνίδι, αφήνοντας στην τριάδα αποχώρησης την Ασημίνα, την Ίλντα και την Εμμανουέλα που ήταν φαβορί.

Οι κριτές υποστήριξαν ότι η Εμμανουέλα δεν προσπάθησε αρκετά και ότι η δυσκολία της να βγάλει εις πέρας τις φωτογραφήσεις ήταν σημαντικός παράγοντας για να την στείλει στον «βωμό αποχώρησης» καθώς οι λήψεις της συνήθως ήταν τυχαίες έως τώρα. 

Δείτε επίσης: Ο καρκίνος «χτύπησε» την Άσπα Τσίνα λίγο πριν την επιστροφή στο τραγούδι: Δεν φοβάμαι τον θάνατο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This