Influencers βλέπουν την… πλάτη της Μέγκαν Μαρκλ! (video)

Must Read

Ξεχάστε τις Καρντάσιαν. Ο τίτλος της κορυφαίας influencer μόδας για το 2019 ανήκει στη Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον ετήσιο δείκτη Lyst, ο οποίος αναλύει δεδομένα που συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με σκοπό να αποκαλύψει τα μεγαλύτερα trends στον χώρο της μόδας, τη μεγαλύτερη επιρροή άσκησε η δούκισσα του Σάσεξ, πυροδοτώντας αύξηση της τάξης του 216% στις αναζητήσεις παρόμοιων προϊόντων με εκείνα που φορούσε σε κάθε εμφάνισή της.

Από την τρίτη θέση, που βρισκόταν πέρσι, κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή, εκθρονίζοντας τη «βασίλισσα» των καλλυντικών Κάιλι Τζένερ, η οποία φέτος «τερμάτισε» έβδομη.

https://www.youtube.com/watch?v=NXf_3FKWxvI

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γαλλοαμερικανός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ, στην τρίτη η Ζεντάγια και στην τέταρτη η Μπίλι Ελις, αφήνοντας την Cardie B στην πέμπτη. Στην έκτη βρέθηκε η Lisa, τραγουδίστρια από τη Νότια Κορέα, ενώ το top 10 συμπληρώνουν η Lizzo, o Χάρι Στάιλς και ο Μπίλι Πόρτερ.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι εκτός της κορυφαίας δεκάδας βρέθηκαν πρώτη φορά οι αδελφές Καρντάσιαν, τη στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον, η οποία απουσιάζει από το top 10 από το 2017, κατετάγη φέτος ενδέκατη.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Στάνκογλου από τη σειρά «Άγριες μέλισσες» σε κόντρα ρόλο στην ταινία «Φαντασία» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This