H Tιτίκα Στασινοπούλου έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Must Read

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο αν μετάνιωσε που δεν έκανε δεύτερο παιδί, στο γιατί δεν έφτιαξε τη ζωή της μετά το θάνατο του άνδρα της, στον Στάθη Ψάλτη, αλλά και στη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Μετανιώνω που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Αισθανόμουν ότι θα “πρόδιδα” το ένα μου παιδί, λόγω των υποχρεώσεων» είπε για το γεγονός ότι έκανε μόνο ένα παιδί.

«Δεν με ενδιέφερε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Άλλος Γιώργος Παπαζήσης δεν κυκλοφορεί. Ο άνδρας μου ήταν ένα “σπάνιο ανδρικό είδος”. Δεν μου λείπει απλώς, μου λείπει πάρα πολύ», συμπλήρωσε για το σύζυγό της που έχει φύγει από τη ζωή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Στάθη Ψάλτη: «Δεν μου άρεσε η στάση ζωής του. Είχαμε συνεργαστεί με τον Στάθη Ψάλτη σε έναν θίασο, εάν το ήξερα από πριν θα έλεγα όχι στη δουλειά»

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, είπα “τώρα τι κάνουμε;”. Είχα την αγωνία να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν» είπε για την περιπέτεια της υγείας της.

«Είμαι τέλεια ως πεθερά. Αγαπώ τη νύφη μου σαν να είναι κόρη μου. Ως πεθερά δεν μπορούσα να ελέγξω την γυναίκα που αγάπησε το παιδί μου. Εκείνος αποφασίζει», πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι ήταν μία δυστυχισμένη γυναίκα, μεγάλωσε με πολλή πίκρα στην καρδιά. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε φανατικά την Αλίκη, εκείνη δεν τον αγαπούσε όσο εκείνος» είπε για τους δυο μεγάλους ηθοποιούς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This