O Πάνος Μιχαλόπουλος ξεκαθαρίζει μετά τη δημόσια εμφάνισή του αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Τι είπε ο ηθοποιός για την επανεμφάνισή του στη showbiz;

Must Read

O Πάνος Μιχαλόπουλος έχει επιλέξει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια να αποσυρθεί από την υποκριτική και να γίνει αγρότης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας.

‘Ηταν μια συνειδητή απόφαση την οποία πήρε και μάλιστα δεν απέχει μόνο από τη δουλειά, αλλά αποφεύγει να κάνει και δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες, τον είδαμε σε μια δημόσια επανεμφάνιση μετά από 12 χρόνια στο πλευρό του παλαίμαχου διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Kάπως έτσι, άρχισαν να ξαναοργιάζουν οι φήμες ότι θα κάνει το comeback.

O ίδιος όμως, ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην τηλεόραση μιλώντας στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”:

“Μετά τη σειρά “Η ώρα η καλή” πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ, γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση. Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου”, είπε ο ηθοποιός.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This