Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

H επιβεβαίωση ήρθε από δημοσίευμα

Must Read

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, παντρεύτηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με κουμπάρο τον δικηγόρο, Αναστάσιο Ντούγκα.

Την επόμενη ημέρα από το γάμο τους έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, την οποία κήδευσαν στη Σκιάθο, σε κλίμα συγκίνησης με τον Ντάνο να σηκώνει το φέρετρο της μητέρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life» οι φήμες ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος επιβεβαιώθηκαν, καθώς στο γάμο της όταν ρωτήθηκε αν περιμένει παιδί απάντησε:

«Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;» ενώ η Ειρήνη Κολιδά φάνηκε σίγουρη για την εγκυμοσύνη της λέγοντας στην κάμερα μετά τον γάμο του ζευγαριού: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This