Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει την κοιλιά της που δεν επανήλθε ποτέ από την εγκυμοσύνη στέλνοντας μήνυμα αγάπης για το σώμα μας

Η ανάρτηση της μητέρας των διδύμων για το body positivity

Must Read

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι έγκυος, απλά η κοιλιά της δεν επανήλθε ποτέ πλήρως μετά την εγκυμοσύνη των δίδυμων κοριτσιών της.

Έτσι εξομολογείται πως κάνοντας scroll στις φωτογραφίες που έχει στο κινητό της, είδε τη συγκεκριμένη εικόνα την οποία απέφευγε να ανεβάσει επειδή πετούσε η κοιλιά της. Τώρα όμως, πήρε την απόφαση να το κάνει, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπούν το σώμα τους όπως κι αν έχουν έρθει τα πράγματα καθώς δεν υπάρχει η τελειότητα.

“Σήμερα scrollάροντας τις φωτό του κινητού μου βρήκα αυτή τη φωτογραφία που δεν ανέβασα ποτέ!

Ίσως γιατι πετάει λίγο η κοιλιτσα μου;;;; Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ (… ούτε και τα κιλά μου)
Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω και να μαι!
Κορίτσια μη μασάτε τπτ! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας! Είσαι πιο όμορφη από ποτέ ακριβώς όπως είσαι τώρα!”, έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This