O Hλίας Βαλάσης έγινε πατέρας για τρίτη φορά-Αυτό είναι το φύλο του νεογέννητου μωρού του

Το παιδί του είναι μόλις δεκατεσσάρων ημερών

Must Read

Ο Ηλίας Βαλάσης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” σήμερα το πρωί με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha “Το Προξενιό της Ιουλίας”.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ότι έγινε πατέρας για τρίτη φορά καθώς η σύζυγός του γέννησε πριν από δεκατέσσερις ημέρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Είναι δεκατεσσάρων ημερών. Είναι κοριτσάκι. Τρία παιδιά», είπε ο Ηλίας Βαλάσης και δέχτηκε τις ευχές της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω ρίξει πάρα πολλή δουλειά, την έχουν ρίξει πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, το πιστεύω αυτό που λέω. 14 ώρες τη μέρα για 14 χρόνια, ασταμάτητα, με πάθος, με αγάπη, με έρωτα, έχω δώσει όλη μου την ψυχή εκεί με αποδέκτη τη γυναίκα μου που δεν μπόρεσε άλλο να με αντέξει που μου έλεγε ότι έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε. Θέλει υπομονή και επιμονή κι ανιδιοτέλεια, δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα δώσεις όλα. Δούλευα το πρωί και δούλευα το βράδυ για να κάνω σεμινάρια για το θέατρο που κράτησαν 10 χρόνια. Η γυναίκα μου με σφαλιάριζε» εξομολογήθηκε.

«Η τηλεόραση είναι πολύ ωραίο μέσο. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν ακόμα στο Ναυτικό βατραχάνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουνα αλλά δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με ψυχασθένεια όπως τώρα. Δεν το είδα ως δουλειά το είδα ως αρπαχτή. Με βάλανε επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος και άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά. Όταν συνειδητοποίησα τι ευκαιρία έχασα έλεγα τι χαζός που είμαι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου και ήταν όλο λάθος στημένο από τη δική μου πλευρά. Είναι ταλέντο η παρουσίαση» είπε για την εποχή που παρουσίαζε τη “Φάρμα”.

«Είναι ένα σπουδαίο γραμμένο σενάριο. Όταν διάβασα τα δύο πρώτα επεισόδια είπα ότι είναι κινηματογραφική ταινία. Αυτό το σίριαλ είναι κομμένη ανάσα. Ο Ζαφείρης τα ξέρει όλα και είναι το πιστό σκυλί της οικογένειας. Αγαπάει πάρα πολύ τον Γρηγόρη, τον αγαπάει σαν παιδί του, κάνει τα πάντα για αυτούς, δεν φοβάται τίποτα. Στον Ζαφείρη ερωτεύτηκα τους 2 χαρακτήρες που έχει. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν έρθει έτοιμοι να δαγκώσουν την ψυχή των τηλεθεατών», πρόσθεσε στη συνέχεια για το “Προξενιό της Ιουλίας” και τον ρόλο του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This