Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξανδρου…

«Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε»

Must Read

Μόλις τρεις μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Η γυναίκα του, Δώρα Τσαμπάζη, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, για να ευχαριστήσει όλους όσους τη στήριξαν τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Όπως έγραψε: «Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για τη μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This