Η Φαίη Σκορδά έπεσε θύμα απατεώνων

Must Read

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Φαίη Σκορδά. Οπως αποκάλυψε η ίδια μέσω της εκπομπής της, το πρωί της Τετάρτης, την πληροφόρησαν ότι το όνομά της φιγουράρει, χωρίς τη δική της συναίνεση, σε προώθηση προϊόντων αδυνατίσματος μέσω internet. Η ίδια, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με διαφημιζόμενα είδη, αναφέρθηκε στο εν λόγω ζήτημα και τόνισε πως ξεκίνησε ήδη να ψάχνει την άκρη του νήματος στην υπόθεση.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα σχετικά με μια διαφήμιση και κάτι χάπια αδυνατίσματος. Είναι μια απάτη. Εάν έχω να σας προτείνω κάτι θα το κάνω εγώ μέσα από τα social μου. Πιστεύω για το συγκεκριμένο θέμα θαύματα δεν γίνονται, αντιθέτως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα υγείας παίρνοντας σκευάσματα, τα οποία δεν τα έχει προτείνει ένα γιατρός και κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός. Αν υπάρχουν κάποια βοηθήματα, είναι συγκεκριμένα και αφορούν ξεχωριστά καθένα μας» είπε η παρουσιάστρια του «Πρωινού».

«Είναι ένα ψεύτικο πράγμα, μη δίνετε σημασία»

«Δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη και επειδή με ρωτάτε πολλοί γι’ αυτή τη διαφήμιση και ότι έχω δώσει μία συνέντευξη και την έχουν παραποιήσει. Είναι ένα ψεύτικο πράγμα. Το ψάχνω τώρα να δω, έχουν αναμειχθεί κι άλλα πρόσωπα, μη δίνετε σημασία. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αδυνάτισμα» συμπλήρωσε. Να θυμίσουμε ότι θύμα αντίστοιχης απάτης είχε πέσει πριν από λίγο καιρό και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε καταγγείλει επίσης το περιστατικό.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Ηλιάκη «έκατσε» στον… Άγιο Βασίλη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This