Η Λίτσα Πατέρα είχε «δει» το χάος στη Μέση Ανατολή

Οι πλαντήτες «βομβαρδίζουν» τη Μέση Ανατολή

Must Read

Ηταν Ιούλιος όταν στο περιοδικό μας «ASTROLOGIA» γράφαμε για το Ισραήλ, τον Μπενιαμίν Νετανιάχου αλλά και για την όξυνση που διαφαινόταν να έρχεται το επόμενο διάστημα στη Μέση Ανατολή, μελετώντας τα αστρολογικά δεδομένα. Στο άρθρο μας στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουλίου, με τίτλο «ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ… Σε ευθεία σύγκρουση με τον λαό», αναφέραμε τα εξής:

Περιοδικό Astrologia – Σεπτεμβρίου 2023 (ΦΩΤΟ 1)

«Την ίδια στιγμή ο Νετανιάχου και η κυβέρνησή του δείχνουν αποφασισμένοι να καταπνίξουν και κάθε προοπτική δημιουργίας ενός παλαιστινιακού κράτους. Πριν από λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκε η επιδρομή του ισραηλινού στρατού στην Τζενίν, στη μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει κάνει ο ισραηλινός στρατός στη Δυτική Οχθη εδώ και χρόνια. Η Τζενίν θεωρείται εδώ και καιρό η πρωτεύουσα της παλαιστινιακής αντίστασης και ο ίδιος ο Νετανιάχου δήλωσε πως η επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στην Τζενίν, που έγινε με σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς και χερσαίες δυνάμεις, ήταν απαραίτητη για να συλληφθούν τρομοκράτες. Αποτέλεσμα ήταν 12 Παλαιστίνιοι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ & ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1949. Εχει τέσσερις πλανήτες στον Ζυγό (Ηλιος, Σελήνη, Ποσειδώνας, Ερμής) σε δυσαρμονία με τον Δία στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή τον οδηγεί σε υπερβολές και λάθη, κάτι που φαίνεται και στις κατηγορίες για σκάνδαλα διαφθοράς με συνέπεια τις δικαστικές του περιπέτειες. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη σε δυσαρμονία με τον Κρόνο στην Παρθένο δείχνει τη λαϊκή έκρηξη που βιώνει αυτή την περίοδο, η οποία όχι μόνο δεν θα καταλαγιάσει, αλλά αντιθέτως θα διαρκέσει για πολύ καιρό. Φαίνεται πως θα νιώσει ανεπιθύμητος στη χώρα του και τον επόμενο χρόνο. Η παρουσία του τράνζιτ Δία αλλά και του Ουρανού στον Ταύρο δείχνει απρόσμενες ανατροπές, αφού βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη με τον γενέθλιο Πλούτωνα στον Λέοντα, πολύ δε περισσότερο και με τον γενέθλιο Αρη, ο οποίος βρίσκεται και αυτός στον Λέοντα. Είναι βέβαιο ότι κινείται σε λαθεμένο δρόμο.

Ισραήλ… μια χώρα σε διαρκή αναστάτωση

Η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ έγινε στις 14 Μαΐου 1948. Το ωροσκόπιο του Ισραήλ δεν υπόσχεται ηρεμία, ούτε εποικοδομητικές λύσεις. Ο Ηλιος στον Ταύρο σε δυσαρμονία με τον Αρη δείχνει αντιδράσεις (πολεμικές εμπλοκές) για μακρύ χρονικό διάστημα, αφού ο Ουρανός (απρόσμενες εξελίξεις) από το 2024 (ιδίως από το καλοκαίρι και μετά) θα δημιουργεί απρόσμενες εντάσεις, ίσως και αλλαγές στην ηγεσία της χώρας (ο γενέθλιος Αρης του Νετανιάχου σε σύνοδο με τον Αρη του Ισραήλ). Ολες αυτές οι όψεις δείχνουν ότι ο Νετανιάχου θα παίρνει συνεχώς ακραίες θέσεις για να εδραιώσει τη θέση του, κάτι όμως που δεν θα το καταφέρει. Εξάλλου, ο γενέθλιος Ερμής του σε δυσαρμονία με τον Ουρανό δεν τον βοηθά ώστε να λειτουργεί νηφάλια». Επίσης, στο ίδιο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού μας, στη στήλη «Νέα Σελήνη και Πανσέληνος», είχαμε πάλι ξεκάθαρα προβλέψει:

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου (ΦΩΤΟ 2)

«Σε πολλές περιοχές θα υπάρξει αμφισβήτηση και φιλονικία για τα σύνορα (π.χ., Ισραήλ – Παλαιστίνη), ενώ σε πολλά κράτη (στην αφρικανική ήπειρο και την Ινδική Χερσόνησο) θα υπάρξουν εντάσεις και αρκετές πολιτικές αλλαγές. Σε γενικές γραμμές, θα κυριαρχήσει η ένταση, η οποία θα είναι πολύ δύσκολο να αμβλυνθεί και να οδηγηθούν οι καταστάσεις σε συμβιβασμούς».

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ…

Πέρασαν μόλις λίγες εβδομάδες και οι προβλέψεις μας βγήκαν αληθινές με τον πιο τραγικό τρόπο. Δυνάμεις της παλαιστινιακής Χαμάς, η οποία είναι παλαιστινιακή σουνιτική παραστρατιωτική οργάνωση, «έπιασαν στον ύπνο» τις δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ αλλά και την ηγεσία του Νετανιάχου και εξαπέλυσαν ολομέτωπη επίθεση με ρουκέτες, αλλά και με εισβολή εκατοντάδων ανδρών στα εδάφη του Ισραήλ. Τα γεγονότα που ακολούθησαν, τα οποία την ώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές ακόμα λαμβάνουν χώρα, είναι τραγικά και αποτρόπαια. Εκατοντάδες Ισραηλινοί πολίτες σκοτώθηκαν ή απήχθησαν από τη Χαμάς, ενώ ήταν τρομερές και οι αγριότητες που υπήρξαν εναντίον Ισραηλινών πολιτών. Το Ισραήλ απαντά αυτές τις ώρες με σφοδρότατους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, όπου τα θύματα είναι εκατοντάδες.

Η κατάσταση δείχνει πως είναι μακριά από την αποκλιμάκωση και το Ισραήλ ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε χερσαίες επιχειρήσεις στα παλαιστινιακά εδάφη. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του υπουργού Αμυνας του Ισραήλ, πως η Γάζα μετά τις επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού δεν θα επιστρέψει ποτέ σε αυτό που ήταν. Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματούχων, σε περίπτωση που το Ισραήλ αποφασίσει να εισβάλει στη Γάζα με χερσαίες δυνάμεις, τότε θα ξεκινήσει ένας πόλεμος πολλών μηνών, καθώς θα λάβει χώρα μέσα σε στενό αστικό κλοιό, όπου οι Παλαιστίνιοι θα αμυνθούν μέσω ανταρτοπολέμου.

Για την ώρα, το Ισραήλ απορρίπτει κάθε προσπάθεια διαμεσολάβησης για να υπάρξει ανακωχή και η ηγεσία του δηλώνει πως έχει ληφθεί η απόφαση να εξολοθρευτεί κάθε ίχνος της Χαμάς από τη Μέση Ανατολή.

Φόβοι για γενικευμένη εμπλοκή

Δυστυχώς, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή φαίνεται πως μπορεί να κλιμακωθεί επικίνδυνα. Τόσο το Ισραήλ όσο και οι δυτικές δυνάμεις θεωρούν πως πίσω από τον πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ κρύβεται το Ιράν. Επίσης, επιθέσεις δέχτηκε το Ισραήλ και από τα εδάφη του Λιβάνου από δυνάμεις τις Χεζμπολάχ, η οποία είναι στρατιωτική και πολιτική οργάνωση με βάση τον Λίβανο. Την περιοχή, τις τελευταίες ώρες, έχει προσεγγίσει πολεμικό πλοίο των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ίδια ώρα, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή φαίνεται πως εκμεταλλεύεται και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος δήλωσε ότι η έκρηξη βίας στην περιοχή δείχνει την αποτυχία της πολιτικής των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, η οποία μονοπώλησε τις διαπραγματεύσεις, ενώ αγνόησε τα συμφέροντα των Παλαιστινίων.

«ASTROLOGIA» τεύχος Σεπτεμβρίου

Η Σεληνιακή Εκλειψη (Πανσέληνος) βάζει «φωτιά» στις εξελίξεις

Στις 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στην 5ο 9΄ μοίρα, η οποία είναι και έκλειψη Σελήνης σε σύνοδο με τον Δία (επέκταση) και αντίθεση με τον Ερμή αλλά και τον πολεμιστή Αρη. Το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να έχει σχέση με τη γη (αναστάτωση, σεισμός) αλλά και με το χρήμα, όμως το γεγονός ότι συμμετέχουν ο Αρης και ο Ερμής (νεαρά πρόσωπα, επικοινωνία) δείχνει ότι η μεγάλη ένταση θα πάρει ένα κλίμα σταυροφορίας.

Η δύναμη της έκλειψης αυτής «αγγίζει» τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στον Λέοντα, όψη η οποία προεξάρχει στο ωροσκόπιο του Ισραήλ. Ο Αρης της έκλειψης βρίσκεται σε άμεση δυσαρμονία με τον Πλούτωνα του Ισραήλ, και όχι μόνο.

Τα αποτελέσματα κάθε έκλειψης δεν ενεργοποιούνται μόνο την ίδια ημέρα, αλλά διαρκούν πολύ καιρό εφόσον γίνεται σε «σταθερά» ζώδια. Ετσι οι ελπίδες μας για ήρεμη διαχείριση και άμβλυνση της όξυνσης των γεγονότων δεν φαίνεται να ευοδώνονται. Αντιθέτως, ο γενέθλιος Ηλιος (κυβερνήτης, πρόσωπα κύρους) του Ισραήλ βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανατροπέα Ουρανό. Επομένως οι πλανήτες, πέρα από την έκλειψη, η οποία είναι δυσαρμονική ως προς τη χώρα, είναι άκρως δυσαρμονικοί και ως προς τους κυβερνώντες.

Το μεσοδιάστημα Αρη – Πλούτωνα στο ωροσκόπιο του Νετανιάχου βάλλεται δυσαρμονικά από την αντίθεση Αρη – Δία της έκλειψης και ακόμα περισσότερο από τη θέση του Ουρανού στον Ταύρο. Αργά ή γρήγορα αυτές οι όψεις θα φέρουν εξελίξεις για τον Ισραηλινό ηγέτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This