Μάρκος Σεφερλής: «Έχω γνωρίσει την κοπέλα του, έμεινα με το στόμα ανοικτό, είναι στα πρότυπα της μαμάς του»

«Χρησιμοποιούν άλλοι το όνομά μου για να ακουστούν...»

Must Read

Με αφορμή την νέα εκπομπή που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής στον ΣΚΑΪ, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου», μίλησε ο γνωστός κωμικός στην εκπομπή «Γεια σου» και παραδέχτηκε πως στο δικό του σπίτι μαγειρεύει μόνο η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά.

«Στο σπίτι μαγειρεύει μόνο η Έλενα, εγώ μετά βάζω το αλάτι», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο του και στην κοπέλα του εκφράζοντας την έκπληξή του καθώς βλέπει ότι ο Χάρης έχει το ίδιο γούστο με εκείνον.

. Ο Χάρης μένει ακόμα μαζί μας, ούτε 20 δεν είναι. Έχω γνωρίσει την κοπέλα του, έμεινα με το στόμα ανοικτό, είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Είμαστε προσγειωμένοι άνθρωποι κι εγώ και η Έλενα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Κλείνοντας, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Πάντα έχω να πω έναν καλό λόγο για όλους, δεν κρίνω τους άλλους. Χρησιμοποιούν άλλοι το όνομά μου για να ακουστούν, αλλά δεν απαντάω. Αν κάτι με βλάψει ηθικά, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη. Όσες φορές το έχω κάνει, έχω δικαιωθεί. Βέβαια οι αποφάσεις δεν ακούγονται στα μέσα και στις εκπομπές, αλλά εγώ τη δικαίωσή μου την παίρνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This