Έκτορας Μποτρίνι: «Μπορεί να είμαι και παντρεμένος με πέντε παιδιά»

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και θέλω να την διαφυλάττω» είπε ο γνωστός σεφ

Must Read

Ο γνωστός και βραβευμένος σεφ, Έκτορας Μποτρίνι που αυτό το διάστημα συμπαρουσιάζει μαζί με το Μάρκο Σεφερλή την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για το αν οι παίκτες τον θεωρούν αυστηρό, αν κόβεται συχνά με το μαχαίρι όταν μαγειρεύει αλλά και πως έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 «Ο κόσμος που έρχεται στην εκπομπή με φοβάται, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι επαγγελματίας, δεν έχω δει επαγγελματία να είναι τόσο αφοσιωμένος», είπε για τους παίκτες και τον συμπαρουσιαστή της.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, αναφέρει: «Συνέχεια γράφουν αρνητικά σχόλια για το μαγαζί μου από ψεύτικα προφίλ. Έχει τύχει να έρθει πελάτης στην κουζίνα και να μου πει “πάρ’το, αυτό δεν τρώγεται” και είχε δίκιο». «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και θέλω να την διαφυλάττω. Μπορεί να είμαι παντρεμένος με παιδιά, δεν ξέρω, μπορεί», σημείωσε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This