Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια με τους γονείς της: Πόσο μοιάζουν;

Πέρασε το Σαββατοκύριακο με τους δικούς της στην Ευρυτανία

Must Read

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα ταξίδι στην Ευρυτανία για να παραβρεθεί στη βάπτιση του ανιψιού της, ο οποίος είναι γιος του αδερφού της Άκη, που έγινε στην Ιερά Μονή της Παναγιάς του Προυσού.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες από τη βάπτιση και την είδαμε να ποζάρει μαζί με τον ανιψιό της που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος αλλά και μαζί με τους γονείς της.

«Επιστροφή στις ρίζες των παππούδων μου! Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, χορό, φύση και οικογένεια! Αφορμή η βάπτιση του ανιψιού μου, που έγινε στη μονή της Παναγίας του Προυσού. Ο μικρός Κωνσταντίνος μας ένωσε και μετά από πολλά χρόνια απόλαυσα ξανά διακοπές με την οικογένεια μου και με αγαπημένους οικογενειακούς φίλους!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This