World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond: Οι στιλιστικές εμφανίσεις, οι celebrities που έκαναν τα φλας να αστράφτουν πάνω τους και τα happenings

Γενέθλια fashion tv με VIP γκεστ, glam πασαρέλες και χρυσόσκονη

Must Read

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον εντυπωσιακό χώρο του «Grand Hyatt Athens» ο πολυαναμενόμενος θεσμός της μόδας, το Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond, με αφορμή τα 26α γενέθλια του Fashion TV, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου μόδας στον κόσμο.

Στιγμιότυπο από το «Fashion TV World’s Excellence Gala»

Πρόκειται για ένα fashion show διεθνούς αναγνωρισιμότητας, που πρόκειται να προβληθεί σε 196 χώρες. Το Fashion TV Greece, το σημαντικότερο διεθνές κανάλι μόδας και lifestyle στην Ελλάδα, και οι διοργανωτές του λαμπερού gala Δημήτρης Μελισσανίδης και Ευάγγελος Πούλιος υποδέχτηκαν από νωρίς τους καλεσμένους τους από τον χώρο της ελληνικής και της διεθνούς μόδας, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής, αλλά και επιχειρηματίες από την Ευρώπη, τη Σαουδική Αραβία και το Αμπού Ντάμπι.

Στιγμιότυπο από το «Fashion TV World’s Excellence Gala»

Μοναδικά brands

Το φαντασμαγορικό gala παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την international οικοδέσποινα του Fashion TV Ania J, ενώ όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις μόδας από σημαντικούς Ελληνες και ξένους σχεδιαστές μόδας και fashion brands, όπως οι Paris Valtadoros, BSB, Catalin Botezatu & Anton Giulio Grande.

Ania J, Νίκος Κοκλώνης

Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς υπήρξε το next best thing στον χώρο του θεάματος, το ολόγραμμα του τενόρου και του φίλου του Fashion TV Marcel Pavel, αλλά και η βράβευση του ηθοποιού – επίτιμου καλεσμένου στο gala, δύο φορές βραβευμένου με Emmy Award και παραγωγού της ταινίας «The genius of Gianni Versace» Salvatore Vincent De Paul – Zannino. Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε, κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, η απονομή του βραβείου World’s Excellence στο νησί της Ανάφης.

Rafiq Abu Hijleh, Vincent De Paul

Το νησί της Ανάφης

Το Fashion TV μέσω του Fashion Destination προωθεί με μοναδικό τρόπο τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και φέτος έχει την τιμή να απονείμει αυτό το βραβείο στον ανερχόμενο κορυφαίο προορισμό, το μαγικό νησί της Ανάφης, το οποίο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έγινε εξώφυλλο στην εβδομαδιαία έκδοση των «Financial Times», αποδεικνύοντας άλλη μια φορά πως η Ελλάδα έχει… κρυμμένα διαμάντια. To εντυπωσιακό gala άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι το τέλος, με αποκορύφωμα την ερμηνεία on stage του κορυφαίου τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου και της εκρηκτικής Ηβης Αδάμου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Irene Angelopoulos, Νικολέτα Σερέτη

Οπως ήταν φυσικό, οι Ελληνες celebrities έκαναν… παρέλαση στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, χειροκροτώντας θερμά τόσο τους διοργανωτές όσο και τους συμμετέχοντες σε αυτό. Ο φωτογραφικό φακός της «Espresso» εντόπισε ανάμεσά τους τον fashion expert (και πάντοτε στιλιστικά εκκεντρικό!) Λάκη Γαβαλά, τον «πειρασμό» Παναγιώταρου, τις παρουσιάστριες Φαίη Σκορδά, Ελένη Τσολάκη, Εύη Φραγκάκη και Σίσσυ Χρηστίδου, τον ράπερ Light με την κούκλα σύντροφό του Αννα Θεοδωρίδη, τον ράπερ Mente Fuerte (χωρίς την αγαπημένη του Μαρία Σολωμού), τους πρώην «survivors» Γιώργο Ασημακόπουλο, Νίκο Μπάρτζη και Ελίζαμπεθ Ελέτσι, το θρυλικό μοντέλο των 80s και 90s Βίκυ Κουλιανού, τον media-man Τζώνη Καλημέρη, τον ηθοποιό Ακη Σακελλαρίου, τον πλαστικό χειρουργό Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη μαζί με τη σύζυγό του Τζούλια Κόλλια και τη νικήτρια του πρώτου «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή. Να σημειωθεί ότι το Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ευάγγελος Πούλιος, Ania J, Ακης Σακελλαρίου
Εύη Φραγκάκη
Λάκης Γαβαλάς, Νίκος Κοκλώνης, Σίσσυ Χρηστίδου, Χάρης Σιανίδης, Φαίη Σκορδά
Πάρης Βαλταδώρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This