Tέρενς Κουίκ: «Έχω πολλές ενοχές για το γιο μου Ρίτσαρντ, ελπίζω να με συγχωρέσει»

«Είναι το παιδί που έχω αδικήσει περισσότερο στη ζωή μου» είπε συγκινημένος

Must Read

Ο Τέρενς Κουίκ έδωσε μια συνέντευξη στο κανάλι “One” και στην εκπομπή “Στιγμές” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τύψεις που έχει για το ότι δεν αφιέρωσε στο μεγαλύτερο γιο του, Ρίτσαρντ, το χρόνο που θα ήθελε καθώς είχε “παντρευτεί” τη δημοσιογραφία.

«Τρία παιδιά. Ο Ρίτσαρντ, η Τερέζα και ο Γιώργος. Και δύο εγγόνια. Από τον Ρίτσαρντ. Η Φοίβη και ο Ιάσονας. Ο Ρίτσαρντ, ενώ πήγαινε στο εργαστήρι Δημοσιογραφίας για να γίνει δημοσιογράφος, γύρισε και μου είπε έντιμα μία μέρα ότι “άκουσε να δεις… Η οικογένεια έχει ένα δημοσιογράφο. Δεν μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ τον πατέρα μου. Έχεις φτάσει εκεί που έφθασες. Θα γίνω σκηνοθέτης”. Του άρεσε πάρα πολύ η φωτογραφία.  Έγινε σκηνοθέτης, εξαιρετικός και στο μοντάζ και σκηνοθεσία και προχώρησε και στις παραγωγές και τώρα συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το “MasterChef”», είπε αρχικά ο Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ συνέχισε λέγοντας συγκινημένος: «Πάντως οφείλω να πω κάτι. Είναι το παιδί που έχω αδικήσει περισσότερο στη ζωή μου. Έχω μεγάλες ενοχές για τον Ρίτσαρντ. Γιατί παντρεύτηκα τη δημοσιογραφία και τον άφησα στην άκρη. Ελπίζω μια μέρα να μου το συγχωρέσει. Δεν ξέρω αν μου το έχει συγχωρέσει. Έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This