Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι φλεξάρει το μονόπετρο στο Instagram κι εμείς της ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον

«Και είπα ΝΑΙ!», έγραψε στη λεζάντα

Must Read

H Eλίζαμπεθ Ελέτσι πριν λίγες ημέρες μιλούσε στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν ένας δημοσιογράφος παρατήρησε το μονόπετρο στο δάκτυλό της, εκείνη αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε και ότι ο σύντροφός της θέλει να παντρευτούν το γρηγορότερο. Ωστόσο εξήγησε ότι ίσως δεν προλάβει μέχρι το Δεκέμβριο που επιθυμεί εκείνος να γίνει ο γάμος.

Χθες το βράδυ, η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε το μονόπετρό της σε μια φωτογραφία, δείχνοντας το χέρι της το οποίο κρατάει διακριτικά ο σύντροφός της.
«Και είπα ΝΑΙ!», έγραψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στη λεζάντα αποκαλύπτοντας πως η πρόταση γάμου έγινε στις 15 Οκτωβρίου χωρίς να κάνει τίποτα άλλο γνωστό για το μνηστήρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This