Μελίνα Νικολαΐδη-Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Ασταμάτητα φιλιά και selfies στα μπουζούκια

Ο έρωτάς τους καλά κρατεί

Must Read

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ένα από τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz κι αυτό το βλέπουμε σε κάθε δημόσια έξοδό τους, αλλά και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή και ο γυμναστής-παίκτης του βόλεϊ μπορεί να έχουν μια σχέση εξ’ αποστάσεως, καθώς η 19χρονη σπουδάσει στο Λονδίνο, όμως ταξιδεύουν συχνά ο ένας στην πόλη που ζει ο άλλος και περνούν χρόνο μαζί.

Σε φωτογραφίες που είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας από βραδινή τους έξοδο σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, ο 35χρονος και η Μελίνα δεν έπαψαν όλη τη νύχτα να ανταλλάσουν φιλιά, να είναι αγκαλιά και να βγάζουν selfies. Δείτε τις εικόνες:

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είχε πει για την αγαπημένη του και την απόσταση που τους χωρίζει λόγω των σπουδών της: «Όλα τέλεια, πολύ καλά. Εδώ ήταν και ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ, θα έρχεται εκείνη. Τώρα δεν έχω και υποχρεώσεις πολλές με το βόλεϊ, οπότε θα είναι πιο εύκολο για μένα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This