Aννίτα Πάνια:«Kανείς δεν βρίσκεται χωρίς να το θέλει στην τηλεόραση, εγώ από ψώνιο μπήκα»

«Αισθανόμουν πάντα πολύ αυθόρμητα και πολύ χύμα και αυτή είναι η στάση ζωής μου γενικά» πρόσθεσε

Must Read

Η Αννίτα Πάνια έδωσε  μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, στο γιατί μπήκε στην τηλεόραση, στη στάση ζωής της και στο αν είναι ψώνιο.

«Δεν σκηνοθέτησα ποτέ τον εαυτό μου. Ότι δηλαδή θα το πω τώρα έτσι, και μετά διαφορετικά για να γίνει στο τέλος το άλλο. Αισθανόμουν πάντα πολύ αυθόρμητα και πολύ χύμα και αυτή είναι η στάση ζωής μου γενικά. Δεν έχω σκηνοθετήσει τα πράγματα στη ζωή μου και το θεωρώ χαζό μεγαλώνοντας να λειτουργώ με στρατηγικές. Είναι αυτό το γνωστό που λέμε “των ανθρώπων τα σχέδια τα βλέπει ο Θεός και γελάει”» είπε η παρουσιάστρια.

«Νομίζω ότι από ψώνιο μπήκα στην τηλεόραση, γιατί κανείς δεν βρίσκεται χωρίς να το θέλει στην τηλεόραση. Ήμουν και πιο μικρή. Τώρα μεγαλύτερη, αν ξεκινούσα, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τότε γούσταρα τη φάση. Είχα και μια πρόταση στο μυαλό μου, το Χρυσό Κουφέτο, οπότε δεν μπήκα στο τριπάκι να βγω στην τηλεόραση να κάνω μια οποιαδήποτε εκπομπή. Δεν με ενδιέφερε να είμαι γενικά ένα κορίτσι της τηλεόρασης. Με ενδιέφερε να κάνω αυτό που είχα εκείνη τη στιγμή σκαρφιστεί» εξήγησε στη συνέχεια.

Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα να το κάνω σαν πλάκα, το πήραν σοβαρά οι άνθρωποι, έγινε επάγγελμα, είχε και επιτυχία και μπήκα μετά σε αυτό το έργο μέσα. Το οποίο το ευχαριστήθηκα και το ευχαριστιέμαι πολύ. Μετά ήρθε και η επιτυχία η μεγάλη, η γρήγορη, που με έκανε να δω τα πράγματα αρκετά σοβαρότερα απ’ ότι μπορούσε να αντέξει ο εγκέφαλος μου. Έκανα κάποιες «off-ες» και επανήλθα γνωρίζοντας ότι αυτό είναι που πραγματικά επιθυμώ να κάνω και επιθυμεί και ο κόσμος. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση και κοινό που το γουστάρει, δεν θα έβρισκα τον λόγο να το κάνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This