Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Μόνο 10 άτομα στην κηδεία της Ρένας Πάντα

Έφυγε μόνη, κηδεύτηκε συνοδεία λίγων φίλων. Και κάπως έτσι, θλιβερά, γράφτηκε το φινάλε της Ρένας Πάντα. Καμιά δεκαριά άτομα όλα κι όλα βρέθηκαν χθες στη 1 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τη σπουδαία τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της πριν από μία εβδομάδα σε ηλικία 63 ετών.

Ο Δάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης καθώς και ο Γιώργος Πολυχρονιάδης ήταν οι μοναδικοί καλλιτέχνες που τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Βουρκωμένος ο Δάκης μιλούσε για ένα πλάσμα καλοπροαίρετο, που ποτέ στις συνεργασίες της δεν είχε δημιουργήσει αντιπαλότητες.

«Ήταν σπουδαία κοπέλα. Πίστευα πως θα συνεργαστούμε ξανά και το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό» έλεγε στο «πηγαδάκι» που είχαν στήσει με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Κώστα Βενετσάνο.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο αυτοί ηθοποιοί ενήργησαν ώστε να λάβει τέλος η μετά θάνατον περιπέτεια της Ρένας Πάντα, η οποία -όπως αποκάλυψε η «Espresso»- ήταν για πέντε ολόκληρες ημέρες στα… αζήτητα του νεκροτομείου ώσπου να βρεθούν τα χρήματα για την κηδεία της.

Δείτε επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Έχω δει όλα μου τα λάθη στο παρελθόν και λέω τώρα τι πας και κάνεις; (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ