Μόνο 10 άτομα στην κηδεία της Ρένας Πάντα

Must Read

Έφυγε μόνη, κηδεύτηκε συνοδεία λίγων φίλων. Και κάπως έτσι, θλιβερά, γράφτηκε το φινάλε της Ρένας Πάντα. Καμιά δεκαριά άτομα όλα κι όλα βρέθηκαν χθες στη 1 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τη σπουδαία τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της πριν από μία εβδομάδα σε ηλικία 63 ετών.

Ο Δάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης καθώς και ο Γιώργος Πολυχρονιάδης ήταν οι μοναδικοί καλλιτέχνες που τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Βουρκωμένος ο Δάκης μιλούσε για ένα πλάσμα καλοπροαίρετο, που ποτέ στις συνεργασίες της δεν είχε δημιουργήσει αντιπαλότητες.

«Ήταν σπουδαία κοπέλα. Πίστευα πως θα συνεργαστούμε ξανά και το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό» έλεγε στο «πηγαδάκι» που είχαν στήσει με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Κώστα Βενετσάνο.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο αυτοί ηθοποιοί ενήργησαν ώστε να λάβει τέλος η μετά θάνατον περιπέτεια της Ρένας Πάντα, η οποία -όπως αποκάλυψε η «Espresso»- ήταν για πέντε ολόκληρες ημέρες στα… αζήτητα του νεκροτομείου ώσπου να βρεθούν τα χρήματα για την κηδεία της.

Δείτε επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Έχω δει όλα μου τα λάθη στο παρελθόν και λέω τώρα τι πας και κάνεις; (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This