Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο γιο του

«Τι να κάνουμε; Αγαπάμε τον παππού πολύ τώρα, δεν γίνεται. Μας αρέσει, ωραίο είναι. Εντάξει, πατέρα, τι να κάνω; Έναν σε έχω και εσένα» σχολίασε ο γνωστός κωμικός

Must Read

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» σχετικά με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, του γιου του που ήρθε στον κόσμο πριν από μερικές ημέρες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο μικρός.

«Όλα τα μωρά μου μοιάζουν. Είναι καραφλά, στρουμπουλά, είναι σαν και εμένα. Μόλις μεγαλώσουν μοιάζουν στη μητέρα τους. Τώρα αρχίζει η μάχη, αλλά όλα καλά και η σύζυγος καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολλά φιλιά σε όλη την ομάδα. Αν μπορεί το παιδί να τα πάρει όλα από τη μητέρα του, θα ήταν καλή υπόθεση. Έχω συμπληρώσει τρία milestones που θέλουν οι γονείς μας. Στην αρχή σου λένε πότε θα παντρευτείς, μετά ποτέ θα κάνεις ένα παιδί, μετά πότε θα κάνεις άλλο ένα να έχει παρέα. Τι άλλο να ζητήσουν; Δεν έχει κάτι άλλο τώρα.

Το έχουμε συζητήσει με την μικρή, να δούμε τι θα γίνει όταν θα πάμε σπίτι τώρα. Στο θεωρητικό είναι μια χαρά. Είναι κάτι που το θέλαμε. Είναι φοβερή χαρά… Έχω σκεφτεί όνομα, θα πάρει το όνομα του παππού. Θα τον πούμε Λάμπρο. Λάμπρος Λαμπρόπουλος. Έτσι τον λένε τον παππού, δεν είναι από Κύπρο. Τι να κάνουμε; Αγαπάμε τον παππού πολύ τώρα, δεν γίνεται. Μας αρέσει, ωραίο είναι. Εντάξει, πατέρα, τι να κάνω; Έναν σε έχω και εσένα», δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This