Τζώρτζια Κεφαλά: «Το τραυματικό γεγονός της απώλειας του βαφτισιμιού μου, με οδήγησε να ασχοληθώ με την πολιτική»

«Έγραφαν για μένα ότι παίρνω ουσίες, ότι είμαι περίεργη, ότι έχω περίεργες ερωτικές επιλογές».

Must Read

H frontwoman του συγκροτήματος Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά, πριν λίγους μήνες ορκίστηκε βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αττικής με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με το πολιτικό στερέωμα, ρόλο έπαιξε ο βαφτισιμιός της ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», εκμυστηρεύτηκε πως: «Έχασα τον βαφτισιμιό μου σε ηλικία 21 ετών από πτώση που είχε στο σκι. Το τραυματικό γεγονός της απώλειας του βαφτισιμιού μου, που περίμενε να σωθεί επί 5 ώρες με οδήγησε να ασχοληθώ με την πολιτική. Είμαι 52 χρονών και αισθάνομαι ότι πολύ λίγοι συνομήλικοι μου δεν θεωρούν τη γυναίκα κτήμα τους. Οι άντρες της γενιάς μου ενοχλούνται από τη γυναίκα που έχει κάτι να πει. Στα παιδιά μου δεν το βλέπω αυτό, έχουν άλλη τοποθέτηση».

Στην ερώτηση αν πιστεύει στον έρωτα απάντησε πως: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να πέφτεις στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης. Προτιμώ να αποδεχτώ μία κατάσταση όπως η απιστία, αλλά όχι παθητικά για να αποφασίσω αν θα φύγω».

Η Τζώρτζια Κεφαλά ανέφερε επίσης: «Έγραφαν για μένα ότι παίρνω ουσίες, ότι είμαι περίεργη, ότι έχω περίεργες ερωτικές επιλογές. Δεν έδινα ποτέ ιδιαίτερη σημασία σε όλα αυτά. Έχω δεχτεί πάρα πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση»

Κλείνοντας, η Τζώρτζια Κεφαλά είπε: «Το τραγούδι “Τον ίδιο τον Θεό” το τραγούδησα 40 ήμερες μετά τη γέννηση του γιου μου. Το τραγούδι αυτό είναι καθαρά ύμνος στην έλευση ενός ανθρώπου, του γιου μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This