Η Όλγα Κιουρτσάκη κάνει Tik Tok και μιλάει για τα κιλά, τα baby blues, το θηλασμό και τις σούπες

«Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

H κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από τρεις μήνες καθώς έφεε στον κόσμο την κόρη της από το γάμο της με το σύζυγό της Φώτη Λιόση, που θα πάρει τα ονόματα Μικαέλα Αγγελική.

Η Όλγα Κιουρτσάκη είναι νέα μαμά και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με το μωρό μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok. Σε ένα από τα βίντεό της αναφέρθηκε στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πως είναι η ψυχολογική της κατάσταση από τότε που γέννησε μέχρι τώρα αλλά και στη διατροφή της.

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι.

Τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κιλά. Ελπίζω να μην βάλω πολλά ακόμα γιατί 3-4 τα ξαναπήρα. Είναι επειδή θηλάζω και τρώω σούπες, τις τρώω όμως με ψωμί. Γιατί να μην φάω το ψωμί; Τρώω και το γλυκό μου. Θα τα χάσω», είπε η Όλγα Κιουρτσάκη απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε.

@olgadimitriou_k Απάντηση στον χρήστη @marthalioliou37 #scorpio_love #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #fypシ #foryoupage #τρελαίνομαι #φιλοιτικτοκ #fyp #2023 #foryoupageofficiall #γιαεσας #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Olga Dimitriou

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This