Δέσποινα Βανδή: «Σε όλες εκείνες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι των άλλων»

Must Read

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε χθες το βράδυ στα «Super Music Awards 2023» στην Κύπρο και πήρε το βραβείο «SUPER Adult Γυναίκα».

Η τραγουδίστρια αφιέρωσε το βραβείο στις γυναίκες εκείνες που ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν οι ίδιες και όχι όπως ορίζουν τα πρέπει των άλλων.

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε η Δέσποινα Βανδή και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

@greektvision #greektvision #ελλαδα #ελλαδατικτοκ #greektiktoks #greekfypage #greektiktoker #βανδη ♬ original sound – GreekTVision 📺

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This