Τα συγκινητικά λόγια του Στράτου Μαρκίδη για τον Σπύρο Φωκά

«Δεν μου άρεσε να τον βλέπω με τα σωληνάκια. Εγώ ήθελα να τον θυμάμαι λεβέντη έτσι όπως τον γνώρισα».

Must Read

Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Φωκάς σε ηλικία 86 ετών και την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η σύζυγός του, μέσω της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο σπουδαίος ηθοποιός με την διεθνή καριέρα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε κέντρο αποκατάστασης. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα υγείας δεν του επέτρεψαν να βγει νικητής.

Για το θλιβερό αυτό γεγονός μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης με τον οποίο είχε συνεργαστεί στις σειρές «Της αγάπης μαχαιριά» και «Το φιλί της ζωής».

«Ήταν ένας διεθνής ηθοποιός και κατά την γνώμη μου ο πιο όμορφος ζεν πρεμιέ, με μία λαμπερή προσωπικότητα που όταν έμπαινε στο πλατό καθήλωνε τους πάντες», τόνισε αρχικά.

Για την συνεργασία τους σε αυτές τις πετυχημένες σειρές δήλωσε πως: «Στης αγάπης μαχαιριά ήρθαμε πολύ κοντά γιατί τα γυρίσματα ήταν και εκτός Αθηνών. Τα βράδια θυμάμαι μαζευόμασταν και μας έλεγε τις ιστορίες του από την Αμερική, το πως διαχειριζόταν τις αμοιβές των μεγάλων παραγωγών και τις γυναίκες και στο τέλος έμενε χωρίς χρήματα»

«Πολλές ιστορίες, πολλές εμπειρίες… Ένας άνθρωπος που παρόλο που ήταν διεθνής δεν είχε καθόλου εγωισμό, ήταν ταπεινός. Ποτέ δεν τσακωνόταν. Ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις τελευταίες αναρτήσεις της συζύγου του αλήστου μνήμης ηθοποιού, δήλωσε πως: «Δεν μου άρεσε να τον βλέπω με τα σωληνάκια. Εγώ ήθελα να τον θυμάμαι λεβέντη έτσι όπως τον γνώρισα»

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν είχαν ιδιαίτερη επικοινωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This