Πώς θα ήταν η ταινία “Μόνος στο σπίτι” αν το 1990 υπήρχε η τεχνολογία του σήμερα;

Με τη βοήθεια της Google τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα πλέον

Must Read

Η ταινία “Μόνος στο σπίτι” κυκλοφόρησε το 1990 και από τότε θεωρείται ακόμη η πιο επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών με τον Μακόλεϊ Κάλκιν να πρωταγωνιστεί σε αυτή σε ηλικία μόλις 10 ετών και να γίνεται ένα ακόμη παιδί θαύμα.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ως “Κέβιν Μακάλιστερ” μένει μόνος του στο σπίτι τις ημέρες των εορτών ενώ όλη του η οικογένεια πάει διακοπές και για καλή ή κακή του τύχη τον ξεχνάει πίσω. Ο μικρός “Κέβιν” μπορεί να περνάει τέλεια στην αρχή μόνος στο σπίτι του όμως στη συνέχεια έχει να αντιμετωπίσει δυο διαρρήκτες οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να τον ληστέψουν. Παρόλα αυτά σκαρφίζεται διάφορες λύσεις και τους αντιμετωπίζει με επιτυχία.

Πολλά χρόνια μετά, ο Μακόλεϊ Κάλκιν αναβίωσε σκηνές της ταινίας, οι οποίες έχουν μεταφερθεί στο σήμερα και τα πράγματα γίνονται θα μπορούσε κανείς να πει πιο εύκολα εξαιτίας της τεχνολογίας η οποία έχει μπει σε κάθε τομέα της ζωής μας. Όπως κάθε χρόνο η ταινία “Μόνος στο σπίτι” είναι εποχιακά επίκαιρη, έτσι συμβαίνει και με τη διαφήμιση που γύρισε ο πρωταγωνιστής το 2018 και ακόμη κάνει εκατομμύρια views στα social media.

Ο “Κέβιν Μακάλιστερ”, πολλά χρόνια μετά δεν είναι ακριβώς μόνος στο σπίτι του, καθώς έχει τη βοήθεια του Google Assistant η οποία αποδεικνύεται πολύτιμη όπως θα δείτε στο διαφημιστικό βίντεο που έγινε viral. Πλέον έχουμε δυο χριστουγεννιάτικες ταινίες και μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για να περνάμε ευχάριστα τις γιορτές μας με τον “Κέβιν”.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This