Τάμτα: «Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι»

«Έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες» πρόσθεσε

Must Read

H Tάμτα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα αλλά και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για το σώμα της.

«Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις σε όποια ηλικία θέλεις και άσ΄τους να λένε. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, παλαιότερα έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες» ανέφερε αρχικά η Τάμτα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομάδα της Κύπρου με την οποία είχα πάει στη Eurovision ήταν φανταστική. Αν μου συνέβαινε να είχα ξανά την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου. Όταν πήγα στη Eurovision με την Κύπρο το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% της επιλογής μου».

«Ως πολύ μικρή γονιός σαφέστατα έχω κάνει κι εγώ κάποια λάθη αλλά καυτά κάπως διορθώνονται όταν τα αντιλαμβάνεσαι και τα συζητάς. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να της πω “συγγνώμη” το έχω κάνει με όλη μου τη χαρά» εξομολογήθηκε η Τάμτα για το πως είναι σαν μητέρα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This