Άννα Φλωρινιώτη: «Έρχομαι στον τάφο του πατέρα μου και τον ψεκάζω με την κολώνια του»

« Μετά το καθάρισμα, βάζω παντού για να μοσχοβολάει» πρόσθεσε

Must Read

Η Άννα Φλωρινιώτη έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση με αφορμή τους έξι μήνες από το θάνατο του πατέρα της Γιάννη Φλωρινιώτη και εξομολογήθηκε πως της λείπει πολύ, πως αρκετές φορές θέλει να του μιλήσει, δεν έρχεται στον ύπνο της αλλά τον αισθάνεται στο χώρο, πως πάει στο μνήμα του και το ψεκάζει με την αγαπημένη του κολώνια και ότι πρόσθεσε στον τάφο του φώτα και στρας για να είναι ακριβώς όπως θα του άρεσε.

«Του έβαλα και φώτα. 50 χρόνια φοράει αυτή την κολώνια και δεν θα έλειπε από το μνήμα του. Μετά το καθάρισμα, βάζω παντού για να μοσχοβολάει», εξήγησε.

«Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει στα όνειρά μου. Ερχόμουν έξαλλη και του φώναζα “γιατί μου το κάνεις αυτό;”. Για εμένα σταμάτησε ο χρόνος εκείνη τη μέρα, με τρελαίνει ότι δεν θα τον ξαναδώ» δήλωσε.

Τέλος, είπε: «Δεν το έχω νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα, νιώθω λες και μου έχουν ξεριζώσει την ψυχή μου, νιώθω πολύ μόνη μου. Νιώθω ότι περιτριγυρίζομαι από χιλιάδες κόσμου κι είμαι ολομόναχη».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This