Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Από μικρός πίστευα ότι είμαι γοργόνα»

O πρωταγωνιστής του Milky Way μίλησε για όσα ένιωθε από τότε που ήταν παιδί

Must Read

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς “Milky Way” Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον εαυτό του και το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορετικότητά του.

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί.

Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω.

Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών. Αυτό είναι περίεργο αν το ακούσει ένας γονέας. Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά.

Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο… Καταλάβαινα ότι κανένας δε θα διασκέδαζε με αυτόν τον τρόπο μαζί μου και ότι θα με κρίνανε γι΄αυτό που μου βγαίνει σαν έκφραση. Και στο σχολείο ήμουν πολύ κλειστός.

Εξ αρχής είχα φάει πολύ κλείσιμο. Οπότε, ακόμα και όταν είχα κάποιο φίλο που ήταν πιο ανοιχτός, δε μπορούσα να του πω τι σκέφτομαι γιατί πίστευα ότι θα με κρίνει. Ακόμα υπάρχει η σκέψη μέσα μου του μήπως με κρίνει κάποιος ή του πως με βλέπει… Από πολύ νωρίς υπήρχε η κριτική, και δεν έχει να κάνει μόνο με τη σεξουαλικότητα, τη θηλυπρέπεια… Είναι πολλά τα ζητήματα και τα “πρέπει”. Νομίζω ότι γενικότερα η κοινωνία μας θέλει κάπως συγκεκριμένα και η οικογένεια μας προετοιμάζει ώστε να μην έχουμε θέμα έξω, αλλά θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο, η οικογένεια να μας δίνει δύναμη ώστε να βγούμε έξω και να στηρίξουμε την επιλογή μας, αν έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου, δε φοβάσαι τίποτα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This