H Τζόυς Ευείδη τρολάρει τον εαυτό της: «Είμαι σε φυλομετάβαση»

«Είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί. Είμαι σαν την τρελή»

Must Read

Η Τζόυς Ευείδη απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα γεγονός που δεν την στενοχωρεί ωστόσο όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η τηλεόραση βοηθάει πολύ οικονομικά η ίδια όμως δεν θα κάνει κάποια νύξη.

«Η τηλεόραση λείπει στο πορτοφόλι μου, δεν λείπει στην ψυχή μου. Μπορώ να ζήσω και χωρίς τηλεόραση, αλλά βοηθάει οικονομικά πολύ η αλήθεια είναι. Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ κομπλεξική, πάρα πολύ ντροπαλή και δεν μπορώ να ενοχλώ τους δημιουργούς, που τους ενοχλεί το σύμπαν όλο, για έναν ρόλο. Ντρέπομαι πάρα πολύ και δεν το κάνω. Πολύς κόσμος το κάνει και πολύ καλά κάνει, εγώ είμαι κομπλεξικιά και ηλίθι@», είπε αρχικά για την καριέρα της.

Η γνωστή ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει πως δεν την φλερτάρει άνθρωπος, αλλά έχει σουξέ σε γάτες και σκύλους. Η ίδια άλλωστε επισημαίνει πως: «Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για μένα. Δεν με απασχολεί καθόλου. Με απασχολεί η τέχνη και τα ζώα. Δεν έχω χρόνους για έρωτες. Ούτε στον εχθρό μου ένας έρωτας. Είμαι χάλια όταν είμαι ερωτευμένη. Είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί. Είμαι σαν την τρελή, δεν είμαι ήρεμη ποτέ, είμαι μονίμως αγχωμένη, έχω μονίμως ενοχές, κάνω σενάρια. Απαπα… Χάλια, χάλια! Είμαι πολύ ανώτερη και δεν παρακολουθώ, δεν είναι του κύκλου μου αυτά. Είμαι μόνη μου. Ολομόναχη κάνω τα σενάρια, αλλά δεν είμαι και του ψυχιατρείου, είπαμε».

Και κατέληξε για την φωνή της: «“Γιατί είναι η φωνή σου έτσι μωρή;”. Μου το έχουν πει πολλοί ταξιτζήδες. Τους απαντώ ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου, είμαι σε φυλομετάβαση. Δεν καταλαβαίνουν όλοι ποια είμαι. Ε καλά, δεν είμαι και η Μαντόνα, ηρέμησε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This