H Kατερίνα Στικούδη περπάτησε με αποκαλυπτικότατο φόρεμα στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου

Η πασαρέλα του σχεδιαστή έλαβε χώρα στο ιστορικό "Μπάγκειον"

Must Read

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, πραγματοποίησε την επίδειξή του στο ιστορικό κτίριο “Μπάγκειον” το οποίο βρίσκεται πάνω στην πλατεία Ομονοίας και καθώς είναι διατηρητέος μεν εγκαταλειμμένος δε χώρος φιλοξενεί συχνά καλλιτεχνικά δρώμενα αφού προσφέρει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χαμένης αίγλης και περασμένου μεγαλείου.

Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν με τις δημιουργίες του σχεδιαστή ήταν και η Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του χρυσοπράσινου.

«Μου είπε “καλή διασκέδαση κουκλάρα μου”», είπε η Κατερίνα Στικούδη σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες και πρόσθεσε: «Φυσικά και δεν με ζηλεύει, θα ήμουν τόσα χρόνια με έναν άντρα αν με ζήλευε; Εγώ καμιά φορά ζηλεύω».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This