Η Shannen Doherty έμαθε πως ο σύζυγός της την απατούσε πριν μπει στο χειρουργείο για τον όγκο στον εγκέφαλο

«Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα, αφού έμαθα ότι ουσιαστικά ο γάμος μου είχε τελειώσει, αφού ο άντρας μου είχε σχέση για δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά

Must Read

Η Shannen Doherty που υποδύθηκε τη “Brenda” στην υπερεπιτυχημένη σειρά των 90s “Beverly Hills 90210” είναι γνωστό πως δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια ο οποίος κάνε μεταστάσεις και αυτή τη στιγμή έχει γίνει μεταστατικός στα οστά.

Μιλώντας στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear» ανέφερε πως δυο από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της συνέπεσαν χρονικά και αποκάλυψε πως λίγο πριν μπει για χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο που είχε στον εγκέφαλό της τον Ιανουάριο, έμαθε πως ο άντρας της την απατούσε τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας μια παράλληλη σχέση.

Με το σύζυγό της Kurt Iswarienko είναι παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια και ανακοίνωσαν τον περασμένο Ιανουάριο πως πήραν διαζύγιο επικαλούμενοι ασυμβίβαστες διαφορές, ωστόσο το τι πραγματικά είχε συμβεί αποκάλυψε η ηθοποιός τώρα. «Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα, αφού έμαθα ότι ουσιαστικά ο γάμος μου είχε τελειώσει, αφού ο άντρας μου είχε σχέση για δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν πήγα μαζί του σε αυτό το χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι εκείνος μου ξεκαθάρισε πως ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν μπορούσα όμως, να κάνω μια τέτοια επέμβαση, ενώ ήταν κι εκείνος εκεί. Ένιωσα τόσο προδομένη».

«Στο τέλος της ημέρας, ένιωθα άδεια από κάποιον που ήμουν μαζί του για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά, έπρεπε να καταλάβω αν θα πάρουμε διαζύγιο ή αν θα προσπαθούσαμε να φτάσουμε στην αλήθεια μας», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This