Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Η Θεοφανία Παπαθωμά ζήτησε να ταπεινωθεί περισσότερο η Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είπε όσα θέλουμε να μάθουμε για τις «Άγριες Μέλισσες» και την «Βιολέτα».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάλεσε η ίδια την σεναριογράφο και ζήτησε να γίνει η επίμαχη σκηνή με τον εξευτελισμό της Βιολέτας πιο δραματική, καθώς ο Κωσταντής βλέπει τον την ταπείνωση της ως «παιχνίδι» αλλά δεν έχει τόση κακία μέσα του, αναφέρει η ηθοποιός.

«Τον παρακαλάω να μου τα δώσει, αυτός φεύγει κι εγώ μένω εκεί μόνη, αβοήθητη, απελπισμένη και εξευτελισμένη. Είναι σοκαριστικό γιατί αυτή η γυναίκα είναι μια γυναίκα μόνη και απροστάτευτη. Είναι μόνη σε ένα ξένο χωριό, ο άντρας της την εγκατέλειψε για μία άλλη, την έχει ακυρώσει σαν γυναίκα»,σχολιάζει η κ. Παπαθωμά.

Η γοητευτική και ταλαντούχα κ. Παπαθωμά αποκαλύπτει ότι ο γιος της δεν ήθελε να γυριστεί αυτή η σκληρή σκηνή, ενώ εκμυστηρεύεται ότι ο Μανούσος Μανουσάκης που σκηνοθετεί το «Κόκκινο Ποτάμι», την είχε καλέσει πριν μήνες για να ζητήσει το τηλέφωνο συναδέλφου χωρίς να προτείνει κάτι στην ίδια. 

Τέλος η κ. Παπαθωμά σχολιάζει ότι είναι αδιανόητο άντρες 40 και 50 ετών να ζουν με τους γονείς τους και είναι ένα φαινόμενο  που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ