Αποζημίωση 2.796.000 ευρώ απαιτεί η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που έμεινε «φυτό»

Must Read

H οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη απαιτεί αποζημίωση 2.796.000 ευρώ για το τροχαίο που άφησε τον άτυχο παρουσιαστή «φυτό» τα Χριστούγεννα του 2017.

Στην αγωγή που συζητήθηκε σήμερα στο δικαστήριο, η οικογένεια του παρουσιαστή ζητά χρηματική αποζημίωση από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρεία του, καθώς φαίνεται να έχει υπαιτιότητα για το τροχαίο, όταν διέφυγε από την πορεία του και έπεσε επάνω στην μηχανή που επέβαινε ο κ. Αγγελίδης.

Σύμφωνα με το Star, ο  ίδιος ο παρουσιαστής καταγράφει την κατάσταση της υγείας του: «Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό. Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση, να περπατήσω και να κινήσω το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ. Έχω υποστεί μόνιμη αναπηρία, δηλαδή έχω καταστεί τετραπληγικός. Δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να έχω ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δε θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου και ουσιαστική επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Δε θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη».

Η κατάθεση της Εβελίνας Βαρσάμη

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, που στέκεται άγρυπνος φρουρός στο πλευρό του, δήλωσε στο δικαστήριο: «Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον, έχει μείνει φυτό. Εκτός από την τηλεόραση ασχολείτο με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300 συν τα tips που ήταν 300 το μήνα που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ».

Παράλληλα η γυναίκα του γνωστού παρουσιαστή τόνισε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, όπου «το κόστος είναι δωρεάν χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη», προσθέτοντας όμως πως όταν επιστρέψει σπίτι θα χρειαστούν δαπάνη νοσοκόμου. «Εγώ λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να δουλέψω. Έχουμε ένα αγοράκι 8 ετών και τα έξοδα του, περίπου 500 το μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού επίσης», ανέφερε η κ. Βαρσάμη.

Τι κατέθεσε ο οδηγός λεωφορείου

Ο οδηγός του λεωφορείου ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε: «Τα φανάρια ήταν κόκκινα και άφησα το λεωφορείο να ρολάρει, αλλά έγιναν πράσινα τα φανάρια και συνέχισα την πορεία μου. Σε εκείνο το σημείο είδα πάνω έντονα φώτα, μια λάμψη, είδα ότι μια μηχανή εκσφενδονίστηκε δέκα μέτρα κι έφτασε ο αναβάτης στο πεζοδρόμιο και η μηχανή σταμάτησε 5-6 μέτρα παρακάτω. Κατέβηκα και ένας κύριος που ήταν μάρτυρας μου λέει δε φταις σε τίποτα» είπε. Η συνήγορος του οδηγού λεωφορείου ζήτησε πραγματογνώμονα για το ατύχημα, λέγοντας πως ο Κ. Αγγελίδης ήταν «συνυπαίτιος ή υπαίτιος κατά 95% για το ατύχημα». «Αιτούμαστε διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης, γιατί ο κ. Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ για την περίθαλψη του. Έχουμε και ένσταση επειδή δε φορούσε κράνος και αρνούμαστε την αγωγή» ανέφερε η συνήγορος του οδηγού.

Δείτε επίσης: «Υποχθόνιες» αποκαλύψεις: Ο Sin Boy επέστρεψε στην Αλβανία (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This