Zaf: «Δεν μου έλειψε ποτέ η πατρική φιγούρα! Εμένα με μεγάλωσαν γυναίκες μαχήτριες»

Must Read

O Zaf είναι ένας επίδοξος νεαρός τραγουδιστής που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο The Voice. Ωστόσο η ενασχόλησή του με την μουσική ήταν από μικρή ηλικία.

Για τις μουσικές του επιρροές αλλά και για το ξεκίνημά του στη μουσική βιομηχανία μίλησε ο Zaf, κατά κόσμον Γιάννη Ζαφειρίου, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», τονίζοντας πως: «Ο Χατζηγιάννης ήταν η μεγαλύτερή μου επιρροή μουσικά από μικρός. Ό,τι έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη είναι μέσα στην καρδιά μου. Το Voice είναι ένα εργαλείο, δεν πήγα για να γίνω διάσημος. Όταν τελείωσε, υπήρχε μία διασημότητα που έσβησε. Θέλει μια στρατηγική, έφτασα μέχρι τον ημιτελικό».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως έζησε με την μητέρα του και την γιαγιά του, οι οποίες φρόντισαν να μην του λείψει η πατρική φιγούρα.
«Μεγάλωσα στην Τούμπα, λαϊκή γειτονιά. Η μητέρα μου άκουγε όλη μέρα μουσική στο αμάξι κι έτσι εμένα μου έμεναν στο μυαλό. Ήξερα ότι έχω ωραία φωνή αλλά δεν ήξερα πώς να την κάνω καλύτερη. Ξεκίνησα musical στο γυμνάσιο», ανέφερε αρχικά ο ZAF.
«Ο μπαμπάς μου «έφυγε» λίγο πριν γεννηθώ, μεγάλωσα σε ένα σπίτι με φωτογραφίες του. Δεν μου έλειψε ποτέ η πατρική φιγούρα. Εμένα με μεγάλωσαν γυναίκες μαχήτριες, όπως η γιαγιά μου, η μητέρα του πατέρα μου.
Ήταν μία γυναίκα που από τα 3 της παιδιά έχασε τα 2. Ήταν μεγάλο διαμάντι και έπαθα μεγάλο κακό πέρσι που την «έχασα». Είναι φρέσκο ακόμα. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να με δει εδώ που είμαι τώρα», εξομολογείται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This