Εριέττα Κούρκουλου: «Αν δεν ήταν αστυνομικός αυτό το νεότατο παιδί, τι θα είχε γίνει; Θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους»

«Αλλά βέβαια, για εμάς δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία» πρόσθεσε

Must Read

Η Εριέττα Κούρκουλου τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το περιστατικό του σοβαρότατου τραυματισμού του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη κατά τη διάρκεια επεισοδίων και πιο συγκεκριμένα με αφορμή τη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος είπε ότι:

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δε ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει αυτό το παιδί, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του. Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση.»


H Εριέττα Κούρκουλου πήρε ένα απόσπασμα από αυτή τη δήλωση και σχολίασε τα εξής:

«Και επειδή καμία φορά δεν μας αντέχω… Αν δεν ήταν αστυνομικός αυτό το νεότατο παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, τι θα είχε γίνει; Θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους; Θα είχε σταματήσει ο χρόνος; Θα τα είχαμε κάνει πο###; Αλλά βέβαια, για εμάς δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία. Είμαστε υποκριτές, επιλεκτικά φιλάνθρωποι, δήθεν επαναστάτες… επιεικώς απαράδεκτοι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This