Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η «βασίλισσα της νύχτας» είναι εδώ!

Comeback στο σανίδι για τη Σαπουντζάκη

Must Read

Comeback στο θεατρικό σανίδι για την υπέρλαμπρη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η «βασίλισσα της νύχτας» έκανε πρεμιέρα με τους «Απάχηδες των Αθηνών» και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Η περίφημη οπερέτα του Νίκου Χατζηαποστόλου παρουσιάζεται στο Ολύμπια – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, ενώ τη μουσική διεύθυνση έχει ο Κορνήλιος Μιχαηλίδης. Ο Χρήστος Κέχρης, ο Αγγελος Παπαδημητρίου, η Διαμάντη Κριτσωτάκη και οι Μυρσίνη Μαργαρίτη ερμηνεύουν τους βασικούς ρόλους.

Οσο για την 90χρονη αλλά πάντοτε «αειθαλή» Ζωζώ, έχει αναλάβει χρέη guest star στην οπερέτα και σίγουρα είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια, αμέσως μετά το τέλος της πρεμιέρας της, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα πάρτι που έκανε κάποτε στη βίλα της στην Κινέτα, που κάηκε πριν από λίγα χρόνια.

«Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, δουλεύω από εφτά χρονών παιδί και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει. Με συγκινεί που είμαι σε αυτό το θέατρο, θυμάμαι τον Αριστοτέλη Ωνάση που ερχόταν να δει τη Μαρία Κάλλας, με αγαπούσε πολύ» είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. «Εχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τα πάρτι που έκανα στην Κινέτα, δυστυχώς όμως κάηκε… Σύντομα ωστόσο κάτι θα ξαναφτιάξω. Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι, αλλά χαλάλι γιατί ήταν πολύ όμορφα. Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει στις γιορτές είναι το δαχτυλίδι που φοράω, έχει μεγάλη σημασία για αυτόν που μου το έδωσε» συνέχισε.

Οσο για τη συντροφικότητα, η «βασίλισσα της νύχτας» σχολίασε: «Η συντροφικότητα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή μου. Η νέα χρονιά θέλω να μου φέρει υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This