O Παντελής Τουτουνζής εύχεται στο γιο του: «Πάντα δίπλα σου, η οικογένεια σου, μπαμπάς Παντελής, μπαμπάς Νάσος, Αριάδνη»

Tαυτόχρονα ευχήθηκε και στο σύντροφό του που είχε κι εκείνος τα γενέθλιά του

Must Read

Ο Παντελής Τουτουνζής γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του και του συντρόφου του καθώς έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα. Ο γνωστός make up artist ευχήθηκε και στους δυο με αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα post και ένα story.

Για να ευχηθεί στο γιο του, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε: Σήμερα ο πρίγκηπας μας γίνεται έξι χρονών!❤️ Ευχαριστούμε που μας έμαθες τι σημαίνει πραγματική αγάπη!!! Πάντα δίπλα σου, η οικογένεια σου, μπαμπάς Παντελής, μπαμπάς Νάσος, Αριάδνη!!!❤️❤️❤️

Για να ευχηθεί και στους δυο και τον σύντροφό του και το γιο τους, ανέβασε ένα story στο οποίο ποζάρουν μαζί oι δυο τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια Πολλά στον καλύτερο σύντροφο που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου και στον πρίγκιπά μας. Να σας χαίρομαι αγάπες μου»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This