Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το σύμφωνο συμβίωσης και το αν θα τον δούμε γαμπρό

«Είναι εντελώς έξω από εμένα, από τον χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει καθόλου»

Must Read

Συνέντευξη στο Πρωινό και την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου στον ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέροντας τις αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας για τα Χριστούγεννα, αλλά και για το αν θα τον δούμε γαμπρό.

Όπως είπε για την περίοδο των γιορτών όταν ήταν μικρός: «Θυμάμαι με αγάπη τα Χριστούγεννα της παιδικής μου ηλικίας που ζούσε ακόμα ο μπαμπάς μου, γιατί έφυγε πολύ νωρίς. Τα θυμάμαι γιατί πηγαίναμε έξω και βγάζαμε φωτογραφίες με κάτι τεράστιος Άγιους Βασίληδες, περιμέναμε στις κάλτσες κάτω από το δέντρο τι θα αφήσει ο Άγιος Βασίλης.

Θυμάμαι που η μαμά μου πήγαινε στο παράθυρο, εμείς λέγαμε «που είναι ο Άη Βασίλης» και μας απαντούσε «δεν τον προλάβατε, δεν τον προλάβατε, έφυγε! Να, να εκεί μακριά». Κάναμε εμείς έτσι αλλά δεν τον βλέπαμε. Έπαψα να πιστεύω σε όλα όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, γύρω στα 12 – 13 ήμουν, είπα μέσα μου ότι όλα αυτά είναι ένα ωραίο παραμύθι το οποίο όμως είναι ωραίο να το ζούμε και το συνέχισα».

Όταν ρωτήθηκε αν την καινούργια χρονιά θα τον δούμε γαμπρό, απάντησε: «Εμένα; Όχι, με τίποτα. Εάν έκανα σύμφωνο συμβίωσης με κάποιον άνθρωπο, ναι θα το έκανα. Να πάω όμως εγώ σε δημαρχεία και εκκλησίες, με τίποτα. Είναι εντελώς έξω από εμένα, από τον χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει καθόλου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This