Οι μάχες της Χρύσπας με τη… ζυγαριά: «Έχω κάνει ακραίες δίαιτες που ήταν καταστροφικές για τον οργανισμό μου»

Must Read

Για τις συνεχείς μάχες που δίνει με τα κιλά μίλησε η τραγουδίστρια, Χρύσπα στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Η ερμηνεύτρια κατά καιρούς έχει προβεί σε ακραίες δίαιτες για να χάσει κιλά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στον οργανισμό της. Η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει φτάσει να λιποθυμήσει στο καμαρίνι της, εξαιτίας ακραίας δίαιτας.

Η ίδια χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Έχω υπάρξει 10 κιλά πάνω, 10 κιλά κάτω. Ιδιαίτερα σε περιόδους που δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν, είχα πολύ άστατο ύπνο.
Μέχρι και σήμερα, βάζω και βγάζω κιλά. Έχω κάνει πάρα πολύ ακραίες δίαιτες που ήταν καταστροφικές για τον οργανισμό. Το έχω πληρώσει αυτό με θέματα υγείας, όπως με τον θυρεοειδή».

Η τραγουδίστρια δηλώνει πλέον εντάξει με τον εαυτό της, έχοντας βάλει και τη γυμναστική στη ζωή της. Μάλιστα τόνισε πως επηρεαζόταν πολύ από τον κοινωνικό της περίγυρο, όσον αφορά το θέμα των κιλών, αλλά πλέον έχει πάψει να το κάνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This