O Σνουπ Ντογκ σύμβουλος του ΝΒC ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Έτοιμος για... Παρίσι

Must Read

Ο Σνουπ Ντογκ… στο Παρίσι!

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ με την πλήρη ονομασία Κάλβιν Κόρντοζαρ Μπρόουντους Τζούνιορ, πιο γνωστός ως Σνουπ Ντογκ (Snoop Dogg) θα είναι σύμβουλος του NBC κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024, όπως και ανακοινώθηκε σχετικά.

«Ας γιορτάσουμε, ας κάνουμε αυτούς τους Αγώνες αξέχαστους, ας εκτινάξουμε τον ανταγωνισμό και ας αφήσουμε τους καλύτερους να λάμψουν σαν χρυσός», είπε ο Αμερικανός ράπερ, με λόγια που παραπέμπουν σε έμπνευση για νέο του χιτ. Ο 52χρονος ράπερ αναλαμβάνει πόστο στο NBC ως «ειδικός ανταποκριτής» και επίσης θα «δώσει την άποψή του για το τι συμβαίνει στο Παρίσι, θα πάει να δει τα εμβληματικά μέρη της πόλης, θα παρακολουθήσει τους αγώνες και θα συναντήσει τους αθλητές, τους φίλους και την οικογένειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά το κανάλι.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε ο καλλιτέχνης συνομιλεί με Αμερικανούς αθλητές όπως η γυμνάστρια Σούνι Λι και ο σκέιτερ Τζάγκερ Ίτον, χωρίς να παραλείπει να κάνει αστεία και να χρησιμοποιήσει… καθημερινά λόγια. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να δω αυτούς τους απίστευτους αθλητές να τα δίνουν όλα στο Παρίσι. Είναι μια κορυφαία εκδήλωση που γιορτάζει το ταλέντο, την αφοσίωση και την επιδίωξη μεγαλύτερου σκοπού», τόνισε.

Ο Σνουπ Ντογκ έκανε πάντως το ντεμπούτο του στην διάρκεια των Αγώνων του Τόκιο που διεξήχθησαν το 2021, με παρατηρήσεις που έγιναν viral. Σε ενδεικτικό βίντεο που δημοσιεύτηκε o ίδιος φαίνεται να χορεύει μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, φυσικά με ραπ μουσική, δίνοντας μια πρόγευση από τις χορευτικές του κινήσεις που θα μεταφερθούν στην τηλεόραση από τις 26/7.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This