Οι «δέκα εντολές» για καλό κρεβάτι το 2024

Η σεξολόγος της «Sun» μάς ανοίγει τα μάτια

Must Read

«Οδηγό» για να κάνουν τα ζευγάρια καλύτερο σεξ το 2024 δημιούργησε η Βρετανίδα σεξολόγος Τζορτζέτ Κάλεϊ, με την υπόσχεση ότι θα αποθεώσει την ερωτική τους ζωή. Η ψυχολόγος με ειδίκευση στο σεξ της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» παρουσίασε τις 10 «εντολές» της για ξεσάλωμα στο κρεβάτι και όχι μόνο, διαβεβαιώνοντας ότι θα αυξήσουν τη λίμπιντο και την ηδονή.

1 «Sex alarm» στο κινητό

Μπορεί να φαίνεται «ξενέρωτο», όμως το να προγραμματίζει ένα ζευγάρι πότε θα κάνει σεξ, βάζοντας μάλιστα ειδοποίηση στο κινητό, ανεβάζει κατακόρυφα την ερωτική διάθεσή του.

2 Φτιάξτε λίστα με τις φαντασιώσεις

Η ειδικός συστήνει να γράψει κανείς τις φαντασιώσεις του σε μια λίστα και η/ο σύντροφος να επιλέξει ποια του αρέσει και ποια όχι, βάζοντας δίπλα της πράσινη ή κόκκινη τελεία.

3 Επικεντρωθείτε στα προκαταρκτικά

Τα προκαταρκτικά καλό θα ήταν να γίνουν βασικό κομμάτι στο σεξ, με την ειδικό να συστήνει τον κανόνα 10-10, με 10 λεπτά προκαταρκτικά και 10 λεπτά σεξ με διείσδυση.

4 Βγάλτε το σεξ από την κρεβατοκάμαρα

Τα ζευγάρια που δεν κάνουν έρωτα μόνο στο κρεβάτι, αλλά επίσης στην κουζίνα, στο σαλόνι ή σε άλλα δωμάτια κάνουν περισσότερο και πιο συναρπαστικό σεξ, με μεγαλύτερη ηδονή.

5 Μίλα της/του «βρόμικα»

Το dirty talk είναι αφροδισιακό, αλλά συστήνεται να αρχίσει κανείς να μιλάει «βρόμικα» με το… μαλακό και ανάλογα με το πώς αντιδρά το ταίρι, να το «χοντραίνει» ή όχι.

6 Σεξουαλικά βοηθήματα

Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει από μια ατελείωτη σειρά από ερωτικά βοηθήματα, τα οποία ποικίλουν, από sex toys έως αρωματικά κεριά και λάδια για μασάζ.

7 Περι οργασμού

Ο ταυτόχρονος οργασμός είναι ψεύτικος, τονίζει η Κάλεϊ, που συμβουλεύει τα ζευγάρια να μην προσπαθούν να συγχρονιστούν, αλλά να απολαμβάνουν τον οργασμό τους όποτε αυτός έρχεται.

8 Φλερτάρετε μεταξύ σας

Καλό θα ήταν τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν μεταξύ τους σέξι μηνύματα και να φλερτάρουν ακόμη και μπροστά στα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας συνθηματικές λέξεις.

9 Κάντε κομπλιμέντα

Οταν κανείς κάνει κομπλιμέντο στο ταίρι του, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή του στο σεξ και μαζί τη λίμπιντο. Μόνο που για να πιάσουν, τα κομπλιμέντα θα πρέπει να είναι ειλικρινή.

10 Πηγαίνετε ραντεβού

Το ζευγάρι καλό θα ήταν να ορίσει μια ημέρα της εβδομάδας που θα βγαίνει ραντεβού. Δεν έχει σημασία αν θα πάει σε εστιατόριο ή στον κινηματογράφο, αρκεί να έχει κλειστά τα κινητά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This