Eλίζαμπεθ Ελέτσι: «Το πιο ωραίο δώρο στο γάμο μου ήταν του κυρίου Πλεύρη και της Σιακαβάρα, ήταν ένα…»

Και το χειρότερο απ'ότι είπε ήταν ένα ξυπνητήρι χωρίς καν μπαταρίες

Must Read

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης πέταξαν για το Μπαλί όπου περνούν το μήνα του μέλιτος και πριν αναχωρήσουν εκείνη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’sTime” στην οποία αποκάλυψε πως ο σύζυγός του ήταν πολύ καλομαθημένος και δεν ήξερε να φτιάξει ούτε τοστ, ενώ αναφέρθηκε στα ακριβά δώρα που της έκανε καθώς και στα δώρα που λάβανε στο γάμο τους.

Aποκάλυψε πως το καλύτερο δώρο που δέχτηκε στον γάμο της ήταν από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τη Τζώρτζια Σιακαβάρα ενώ το χειρότερο ένα ξυπνητήρι χωρίς μπαταρίες.

«Οι γονείς του τον είχαν κακομάθει, δεν ήξερε ούτε καν τοστ να φτιάξει. Με ρώτησε πώς να φτιάξει ένα τοστ και του είπα “μου κάνεις πλάκα;”. Του είπα πώς να το φτιάξει και μετά με ρώτησε πώς να το ψήσει. Για τις γιορτές μού πήρε ένα βραχιόλι γνωστής εταιρίας. Εγώ είπα μια φορά την τιμή και με φάγανε. Έχει πολλά καράτια το βραχιόλι, αλλά ο Νεκτάριο δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτά. Δεν είναι καλό να λέμε τιμές, γιατί ο κόσμος εκεί έξω πεινάει. Στέλνουν μηνύματα στο σύζυγό μου ότι τον έχασαν τώρα που παντρεύτηκε μια γαζέλα», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Όσο για τα δώρα που δέχτηκε στον γάμο της, είπε: «Το πιο άκυρο δώρο που μας έφεραν ήταν ένα ξυπνητήρι χωρίς μπαταρίες. Το πιο ωραίο ήταν του κυρίου Πλεύρη και της Σιακαβάρα. Ήταν ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, το είπα και είπα ουάου!».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This