Ξεκίνησε έρευνα για απάτη σε βάρος της Κιάρα Φεράνι

Τι ακριβώς συνέβη

Must Read

Μπλεξίματα και σάλος στην Ιταλία!

Η εισαγγελία του Μιλάνου, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, διεξάγει λεπτομερή έρευνα για απάτη σε βάρος της ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Αλεσάντρα Μπαλόκο, ιδιοκτήτριας εταιρίας που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το παντόρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa κατασχέθηκε μέρος της αλληλογραφίας της ινφλουένσερ με την Μπαλόκο κι ενώ φαίνεται πως παρουσιάζει πολλά χρήσιμα στοιχεία ποτ παραπέμπουν σε οικονομικό σκάνδαλο.

Η όλη ιστορία, αφορά την υπόθεση συνεργασίας της Φεράνι με την εταιρία Μπαλόκο. Όλα αυτά κι ενώ πριν από έναν χρόνο υπήρξε αναφορά σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την αγορά διαγνωστικών μηχανημάτων προς το παιδιατρικό νοσοκομείο στο Τορίνο!

Όπως προκύπτει, η δωρεά φέρεται να έγινε από την εταιρία προτού όμως ξεκινήσουν οι πωλήσεις του παντόρο, ενώ η τιμή του γλυκού, λόγω της διαφήμισης από την ινφλουένσερ… τριπλασιάστηκε! Η δημόσια ιταλική υπηρεσία κατά των τραστ (σσ προέρχονται από συγχώνευση υφισταμένων ήδη επιχειρήσεων) επέβαλε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο τόσο στην Φεράνι όσο και στην εταιρία για συνεχιζόμενη απάτη, παραπλάνηση των αρχών, με απόκρυψη κερδών όπως και διαφυγόντα κέρδη.

Η οικονομική αστυνομία ωστόσο συνεχίζει να ερευνά ακόμη δύο εμπορικές δραστηριότητες συνδεδεμένες με φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες: Την πώληση πασχαλινών αυγών αλλά και μιας κούκλας, η οποία όλως τυχαίως… φέρνει εντυπωσιακά στην Φεράνι, η οποία και βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο για διάφορους λόγους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This