Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα έβγαλε ανακοίνωση για τη σχέση της παίκτριας με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέλος στη φημολογία

Must Read

Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα απέστειλε προς όλα τα ΜΜΕ μια ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σύμφωνα με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει όσον αφορά την ιδιαίτερη σχέση που έχει η παίκτρια του Survivor με τον Τούρκο παραγωγό.

Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτές τις φήμες, διαψεύδοντάς κατηγορηματικά ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της.» 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This