Ο Γιώργος Χριστοδούλου αποκάλυψε γιατί ήταν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από τη «Λάμψη»

«"Είπα στον Νίκο Φώσκολο, "όχι ευχαριστώ" και αποχώρησα. Αυτό με έσωσε δεν μπορείτε να φανταστείτε» εξήγησε

Must Read

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” με αφορμή την παράσταση “Φονιάς” στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βικτώρια και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο σήριαλ “Λάμψη” στο οποίο συμμετείχε στο παρελθόν εξηγώντας το λόγο για τον οποίο παραιτήθηκε πρώτος και γιατί αυτή η απόφαση του βγήκε σε καλό.

Έχετε αφήσει το στίγμα σας και στη «Λάμψη», νιώσατε ποτέ σαν βάρος την ταμπέλα του καθημερινού;

Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από τη «Λάμψη» στο φόρτε της. Στη λήξη κάθε χρόνου γινόταν ένα πανηγύρι μπορώ να πω στο στούντιο και πηγαίναμε όλοι να υπογράψουμε τα καινούργια συμβόλαια παρουσία του Φώσκολου, του Στέλιου Αντωνιάδη και των σκηνοθετών. Κάποιοι τότε ενοχλήθηκαν από την επιτυχία που σημείωνε η δική μου ιστορία στη «Λάμψη» και όταν πήγαμε να υπογράψουμε, ο Νίκος Φώσκολος μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω με αυτόν τον ρόλο και πως θα με μετακινούσε στο «Καλημέρα Ζωή», όπου θα έκανα έναν αστυνομικό.

Του είπα όχι ευχαριστώ και αποχώρησα. Αυτό με έσωσε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν μετάνιωσα καθόλου που αποχώρησα από τη «Λάμψη». Υπάρχει ακόμη κόσμος που θυμάται αυτό που είχα κάνει. Από τον Νίκο Φώσκολο πάντως έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολύ τους νέους ηθοποιούς και έφαγαν από εκείνον ένα κομμάτι ψωμί. Γι’ αυτό και πρέπει να τον σέβονται και να μην τον κατηγορεί κανείς.

Πρόσφατα υποστηρίξατε και τον Χρήστο Πολίτη στα παράπονα που έκανε για την Κάτια Δανδουλάκη και τη συμπεριφορά της εκείνη την περίοδο…

Θα σας το πω με μια κουβέντα. Ο Χρήστος Πολίτης είχε δίκιο στα όσα είπε, αυτό φτάνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This