Μάριος- MasterChef: «Έχω μεσογειακή αναιμία, δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο Παίδων»

«Κάθε βράδυ βάζω στο πόδι μου μία δεκάωρη έκχυση φαρμάκου» πρόσθεσε

Must Read

Χθες το βράδυ ξεκίνησε ο νέος κύκλος του «MasterChef», μέσα από την συχνότητα του Star και ένας παίκτης, ο Μάριος από τη Ρόδο, αποκάλυψε στις κάμερες πως πάσχει από μεσογειακή αναιμία επομένως αν μπει στο σπίτι θα πρέπει να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Ελλάδας, της Αθήνας. όχι ότι έξω δεν γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο να το βρω αυτό. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου πάρε το παιδί σου και φύγε Αθήνα χθες. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα. Η μάνα μου μπορώ να πω ότι ήταν και μπαμπάς και μαμά. Εκείνη μου δίδαξε να μην παρατώ τίποτα και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο Παίδων και κάθε βράδυ βάζω στο πόδι μου μία δεκάωρη έκχυση φαρμάκου που αποβάλλω το σίδηρο. Είναι μία ασθένεια με την οποία μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και να ζω με αυτό. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην το αφήσω να με νικήσει. Από μικρή ηλικία έχω μάθει να μάχομαι», εξομολογήθηκε ο Μάριος στο «MasterChef».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This