‘Αννα Φόνσου: «9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου πώς μπορείς να το δώσεις μετά, επειδή μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος;»

«Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo.» πφόσθεσε

Must Read

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής  “Το Πρωινό” για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

“Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται, παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους.

Oι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo.

Πιστεύω ένα παιδί όταν γεννηθεί πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά όταν χωρίζουν είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη μαμά και μπαμπά που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί να βλέπει δυο άντρες από πάνω του και να λέει Α, Μπε, Μπα, Μπλομ ποια είναι η μαμά μου.

Για την παρένθετη μητέρα… 9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου πώς μπορείς να το δώσεις μετά, επειδή μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος ή να σου δώσει κάποια λεφτά;” είπε η Άννα Φόνσου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This