Έλενα Ασημακοπούλου: «Έλεγαν “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”»

«Καταλαβαίνεις πώς είσαι στην πραγματικότητα αλλά δεν μπορείς να πεις "είμαι κουκλάρα, θεά"»

Must Read

Η Έλενα Ασημακοπούλου ολοκληρώνοντας το σχολείο σπούδασε αισθητική και κομμωτική ενώ μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται σε αυτόν τον τομέα. Σε ηλικία 22 ετών όμως και συγκεκριμένα το 2006, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς ANT1 απ’ όπου κέρδισε τον τίτλο Β’ Μις Ελλάς.

Για την απόφαση αυτή μίλησε η ηθοποιός και επιχειρηματίας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου αποκάλυψε ότι: «Μία πελάτισσα σε ένα κομμωτήριο που δούλευα με παρότρυνε να δηλώσω συμμέτοχη στα καλλιστεία, πήγα για πλάκα και βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Καταλαβαίνεις πώς είσαι στην πραγματικότητα αλλά δεν μπορείς να πεις “είμαι κουκλάρα, θεά”».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της Μαρία-Ροζάρια και στην σχέση που έχουν αποκτήσει οι δυο τους.

«Όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά. Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά την κόρη μας. Μιλά συνέχεια με τον πάτερα της και είναι αναμενόμενο να της λείπει ο πατέρας της γιατί δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% εκεί, αλλά εμείς έχουμε η μία την άλλη», τόνισε.

«Βίωσα δύσκολα το διάστημα με τις αποβολές μου, ήταν δύσκολο και σωματικά και ψυχικά», είπε χαρακτηριστικά για τις δυσκολίες που βίωσε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δε με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του κόσμου. Έχουν πει για έμενα “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”. Ποσό πίσω είναι ο κόσμος και μικροπρεπής».

Τέλος αναφέρθηκε στα «αγκάθια» της ζωής της: «Είχα εμμονικό θαυμαστή. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Έχω προδοθεί από φιλίες και έλεγα δε βαριέσαι, έφαγα αρκετά ‘χαστουκιά’.

Τη σεζόν 2015-2016 ασχολήθηκε με τη παρουσίαση. Πιο συγκεκριμένα ήταν συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στη ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon TV «Namaste»

Κλείνοντας, η Έλενα Ασημακοπούλου στην περίοδο που υπήρξε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στη ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon TV «Namaste»: «Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά και δεν είχε να κάνει προσωπικά με τη Ναταλία. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη τη χρονιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This