H Naomi Campbell άνοιξε την επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

Μετά το τέλος του show ακολούθησε πάρτυ στο οποίο οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Καλομοίρα

Must Read

Η Σήλια Κριθαριώτη πραγματοποίησε χθες την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 με τίτλο “Deep Sea” σε επίδειξη μόδας που έλαβε χώρα στον αριθμό 46 της ξακουστής Rue Cambon στο Παρίσι και την πασαρέλα του show άνοιξε η Naomi Campbell.

 

Πλήθος κόσμου ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες άνθρωποι της μόδας και celebrities παρακολούθησαν την επίδειξη εντυπωσιασμένοι από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας, ενώ η μαύρη γαζέλα έκλεψε την παράσταση περπατώντας με το δικό της μοναδικό στυλ. Η Νaomi Campbell δεν ήταν το μοναδικό μεγάλο όνομα που συμμετείχε στο show. Eίδαμε επίσης την Candice Swanepoel, την Coco Rocha και την Mari Fonseca. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που μετά το τέλος της επίδειξης διασκέδασε τους καλεσμένους στο after party την απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο αποκαλώντας τη «αληθινό μύθο». Μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή ένωσε τις δυνάμεις της και η Καλομοίρα δίνοντας κι αυτή τη δική της performance για τους φίλους της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This