Ο Χριστόπουλος διαψεύδει κάπως αργά την Ζωή Λάσκαρη για την αμοιβή της στην αποκαλυπτική φωτογράφιση του Playboy

Must Read

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του φωτογράφου Xάρη Χριστόπουλου σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό όπου με περίσσιο θάρρος διέψευσε τις δηλώσεις της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη για την φωτογράφιση που άφησε εποχή.

Ο κ. Χριστόπουλος μεταξύ άλλων, σχολίασε κάπως αργά… το εξώφυλλο της Ζωής Λάσκαρη για το περιοδικό Playboy τον Οκτώβριο του 1985, όταν στα 41 της χρόνια φωτογραφήθηκε γυμνή με ένα λευκό πανί να καλύπτει μερικά σημεία του σωματός της με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιοδικό έκανε ρεκόρ σε πωλήσεις ενώ σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο η αμοιβή της Ζωής Λάσκαρη ήταν αστρονομική. «Η Λάσκαρη είχε πάρει πολλά λεφτά για το εξώφυλλο του Playboy. Νομίζω περίπου πέντε εκατομμύρια δραχμές», ενώ σημείωσε πως τότε το photoshop γινόταν με διαφορετικό τρόπο : «Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε photoshop με τη μορφή που υπάρχει σήμερα, ωστόσο γινόταν με έναν διαφορετικό τρόπο. Γινόταν photoshop χειροποίητο. Οι αδελφοί Διαμαντόπουλοι, ο Ντίνος και ο Τάκης, είχαν μια τεχνοτροπία που την υιοθέτησαν από τον πατέρα τους, αλλά την εξέλιξαν στο έπακρο. Τύπωναν τις φωτογραφίες και μετά έπαιρναν το ξυράφι. Έξυναν τις ρυτίδες και λέπταιναν τη μέση. Αυτό έκανα κι εγώ. Αφού τελειώναμε, φωτογραφίζαμε ξανά την ήδη υπάρχουσα φωτογραφία και τη στέλναμε», σχολίασε ο γνωστός φωτογράφος.

Τι είχε δηλώσει η Ζωή Λάσκαρη για την αμοιβή

Η Ζωή Λάσκαρη είχε ισχυριστεί ότι δεν έλαβε χρήματα για το εξώφυλλο: «Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς… Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα…»  είχε δηλώσει προκαλώντας οργή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αφού φωτογραφήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο χωρίς την άδεια των αρχών. «Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη», είχε δηλώσει μεταγενέστερα η Ζωή Λάσκαρη για την θρυλική αυτή φωτογράφιση και την αμοιβή που πήρε.

Γιατί άραγε ο κ. Χριστόπουλος επιλέγει να διαψεύσει τη μοναδική περσόνα μετά τον θάνατό της; Ποιο είναι η πρόθεση του; Εμείς έχουμε απλά να δηλώσουμε ότι είναι γνωστό πώς το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα όμως ουδείς.

Δείτε επίσης: Η Τζίνα Αλιμόνου που κουράστηκε από τα μεγάλα σπίτια, έχει μόνο μια καθαρίστρια (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This